1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresine Davet

Sevgili Anne Sütü Savunucuları, Emzirme Destekçileri ve Bebek Dostu Çalışanları;

30 Eylül-3 Ekim 2019 tarihleri arasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’da The Ankara Otel ”de 1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresi’ni gerçekleştirmek için harekete geçtik. TEMAS Derneği olarak kurulduğumuz 2014 yılından beri bu konuda farkındalık yaratmak adına sempozyumlar ile karşınızda olduk. Artık kongre zamanıdır. Artık hep birlikte taşın altındaki elimizi kaldırıp bilimsel platformda masaya koyma zamanıdır. Artık ülke olarak % 10 bile olamayan İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ oranlarımızı düzeltmek için fikir beyan etme, çalışmalar yapma ve bunları sergileme zamanıdır. “Vizyonsuz eylem hiçbir şeydir, eylemsiz vizyon ise sadece bir düştür. Vizyon ve eylem bir araya geldiğinde dünyayı değiştirme gücü elde edilebilir.” Gelin vizyonumuzu hep beraber eyleme geçirelim.

TEMAS Derneği Yönetim Kurulu olarak, 1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresi’nde sizleri de aramızda görmeyi umuyor, değerli katkı ve katılımlarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

TEMAS Derneği Genel Başkanı

Kongre Genel Sekreteri

Melek KILIÇ

Kongre kayıt için www.emzirmekongresi.org

Kongre Katılımı Temas Derneği Üyelerine %10 indirimlidir.