DERNEK YÖNETİM KURULU

MELEK KILIÇ (Başkan)
1974 yılı Trabzon doğumlu. Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Bölümünde Lisans eğitimini, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesinde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Anne sütü ve emzirme eğitimleri de dâhil olmak üzere pek çok kurum içi ve kurum dışı faaliyetlere eğitimci olarak katıldı. Meslek hayatına 1992 yılında Zonguldak Devlet hastanesinde başlamış olup şu an Ankara’da Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığında Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Program Sorumlusu olarak anne ve bebek sağlığı için çalışmaya devam etmekte olup aynı zamanda derneğimizin kurucu başkanıdır.

İLKAY ZENGİN (Başkan Yardımcısı)
1974 yılı Giresun doğumlu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Hemşirelik bölümü mezunu.26 yıllık meslek hayatında çeşitli illerde, kamuda pek çok sağlık ocağı, hastane ve halk sağlığı kurumlarında çalıştı.Amasya ilinde bulunduğu yıllarda Amasya ilinin Altın Bebek Dostu İl olması için yürütülen çalışmalarda aktif görev aldı. Halen Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığında çalışıyor. Anne Sütü ve Emzirme Danışmanı ve Eğitim Hemşiresi, Anne Dostu Hastane Eğitimcisi ve Değerlendirmecisi, Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ulusal Değerlendirmecisidir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

SİBEL KARAGÖZ (Sayman)
1983 yılı Ankara doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara da tamamladı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümünden 2006 yılında, lisans eğitiminde bölüm ikinciliği ile mezun oldu. Anne Sütü ve Emzirme Danışmanı ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ulusal Değerlendirme ekibindeyim. Büyük bir keyifle Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimlerinde eğitimcilik yapıyorum. Halen Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Göç Sağılığı Hizmetleri Daire Başkanlığında çalışmaktadır.

FUNDA SALGÜR (Genel Sekreter)
Başkent Üniversitesi Aile Hekimliği ABD, Aile Hekimli Uzm. Dr.

ELİF BİLGE (Üye)
1981 yılı Kütahya doğumluyum. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü ve Atatürk Üniversitesi Ebelik Bölümünde Lisans eğitimimi tamamladım. Kamuda 20 yıllık meslek hayatımda çeşitli sağlık ocağı ve hastane kurumlarında çalıştım. Hâlen SBÜ Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Laktasyon Ebesi olarak görev yapmaktayım. Anne Sütü ve Emzirme Danışmanı, Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ulusal Değerlendirmecisi, Anne Sütü Eğitici Eğitimcisi olarak çalışmaya devam etmekteyim. Bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Evli ve iki çocuk annesiyim.

HAMİDE TOPÇU (Üye)
1976 Yozgat doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimini Yozgat da tamamladım. Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ebelik bölümünden 1996 yılında, mezun oldum. 2001 Ocak ayında Sağlık Bakanlığı tarafından atanarak Yozgat da göreve başladım. Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, Bursa ve Ankara olmak üzere ülkenin birçok şehrinde Sağlık Evi, Sağlık Ocağı, AÇSAP ve Hastanelerde görev yaptım. 2006 yılında Üreme Sağlığı projesinde eğitim becerileri, ileri eğitim becerileri ve Ria Eğitimi Eğiticisi sertifikalarını alıp sağlık personeli hizmet içi eğitimlere katıldım. 2011 yılında 19 Mayıs Üniversitesi lisans Ebelik Bölümünü tamamladım. Uludağ Üniversitesi 2013 yılında pedagojik formasyon eğitimi aldım. 2014 yılında Bebek Dostu Eğitici Eğitimini alarak Bursa ilinde sağlık personellerine hizmet-içi eğitimlerini vermeye başladık. İl genelinde özel, devlet, birinci, ikinci ve üçüncü basamak bebek dostu değerlendirmelerine katıldım. Büyük bir sevgi ve istekle bu ailenin bir üyesi olarak değerlendirmelere ve eğitimlere katılmaktayım. Çünkü anne ve bebeklerimizi çok seviyorum. Halen Ankara Çankaya İlçe Sağlık Müdürlüğü Kanser Biriminde çalışmaktayım.

ŞULE ELİTAŞ (Üye)
1997 yılında Hacettepe üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. 2003 yılından itibaren S.B.Ü. EZH Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktayım.

TEMAS DERNEĞİ 2018-2021 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU

TEMAS DERNEĞİ YÖNETİM KURULU 23.12.2018